Logo Behandelteam Breda

Specialisten in zorg bij kanker

BEHANDELTEAM

BREDA

WELKOM

Behandelteam Breda Oncologie staat voor gespecialiseerde zorg bij kanker. Wij werken samen vanuit verschillende, makkelijk te bereiken, locaties in Breda.


FYSIOTHERAPIE HEUSDENHOUTFysiotherapie richt zich op stoornissen in houding en bewegen en de gevolgen hiervan op uw dagelijkse aktiviteiten. Dit met als doel om een aktiviteit of werk weer uit te kunnen voeren of als begeleiding bij het leren leven met een beperking.

PSYCHOLOGENPRAKTIJK BREDAPsychologen Praktijk Breda richt zich op algemene psychologische zorg, advies en behandeling van volwassenen (18 jaar en ouder). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van kankerpatiënten en hun directe omgeving.

OP GOEDE VOETENPraktijk Op Goede Voeten is gespecialiseerd in medische voetzorg met name voor de oncologische patiënt.

Behandeling kan zowel preventief als tijdens of na de bijwerkingen van therapie tegen kanker.

ERGOTHERAPIE BREDAErgotherapie Breda richt zich op het zo zelfstandig mogelijk kunnen uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten in uw eigen omgeving.

DIEETVOORLICHTING DE GRENSDieetvoorlichting de Grens richt zich op begeleiding en advisering bij diverse ziektebeelden en gewichtsproblemen. Van de diëtiste krijgt u een persoonlijk, praktisch en professioneel voedingsadvies. Dieetbegeleiding bij en na oncologie is een van onze specialisaties. 

PSYCHOSOMATIEK BREDAPsychosomatiek Breda is gespecialiseerd in het behandelen van psychosomatische/ somatopsychische klachten, zoals bijvoorbeeld angst, spanning, vermoeidheid, chronische pijn. Tevens is Psychosomatiek Breda gespecialiseerd in de oncologie.

HUIDTHERAPEUTISCH CENTRUMHuidtherapeutisch Centrum Breda is o.a. gespecialiseerd in de behandeling van oedeem- en littekenproblematiek na chemotherapie en/of bestraling.