Logo Behandelteam Breda

BEHANDELTEAM

BREDA

Samenwerkingsverband van verschillende zorgverleners in Breda-Zuidoost,

om met u tot de beste behandeling te komen.

Post COVID-19

Behandelteam post Covid-19 staat voor gespecialiseerde zorg voor mensen die te maken hebben gehad met een covid-19 besmetting. Ons paramedisch team bestaande uit de disciplines fysiotherapie, diëtetiek, ergotherapie, logopedie, psychosomatiek en psychologie staat voor u klaar. In overleg met u werken wij onderling nauw samen en stemmen wij uw behandeling af met uw betrokken (huis)arts. 

DEELNEMENDE PRAKTIJKEN:

FYSIOTHERAPIE HEUSDENHOUT

Fysiotherapie richt zich op stoornissen in houding en bewegen en de gevolgen hiervan op uw dagelijkse aktiviteiten. Dit met als doel om een aktiviteit of werk weer uit te kunnen voeren of als begeleiding bij het leren leven met een beperking.

ERGOTHERAPIE BREDA

Ergotherapie Breda richt zich op het zo zelfstandig mogelijk kunnen uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten in uw eigen omgeving.

DIËTIEK

Bij de diëtisten van Diëtheek kun je terecht voor voedingsadvies bij afvallen, diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, sport, maag- & darmklachten etc.

PSYCHOSOMATIEK BREDA

Psychosomatiek Breda is gespecialiseerd in het behandelen van psychosomatische/ somatopsychische klachten, zoals bijvoorbeeld angst, spanning, vermoeidheid, chronische pijn. Tevens is Psychosomatiek Breda gespecialiseerd in de oncologie.

SNOEREN EN DE KRUIF

Binnen Logopediepraktijk Snoeren & De Kruif houden logopedisten met specialisaties en ervaring in de zorg voor volwassenen en ouderen zich bezig met het verbeteren van de communicatie en met slikproblematiek.

PSYCHOLOGENPRAKTIJK BREDA

Psychologen Praktijk Breda richt zich op algemene psychologische zorg, advies en behandeling van volwassenen (18 jaar en ouder). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van kankerpatiënten en hun directe omgeving.